Otthon végezhető munka

Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre:

egykiskereset@gmail.com

otthoni munka

Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre: penzesvanda@gmail.hu Tárgy: Pénzkeresés a neten 1.

Internetes Pénzkereset

A munkával kapcsolatban ezen az email címen érdeklődjön: onlinekarrier@gmail.com

Internetes távmunka

Otthon végezhető internetes munkára keresünk munkatársakat az ország egész területéről. A munka bedolgozásos, alkalmi jellegű. Érd.: munka.arazas@gmail.com

Otthonról végezhető internetes távmunka

Otthonról végezhető internetes távmunka: kényelmesen, időtől független gépelés, adatrögzítés, e-mail-ek fogadása és megválaszolása! Ha felkeltettem érdeklődését, írjon és válaszolok mielőbb: csallo.szabolcs@gmail.com


Önéletrajz nem szükséges!

BIZTOS JÖVEDELEMKIEGÉSZITÉS HOSSZÚTÁVON

Szépségtanácsadói munkakörbe keresünk munkatársakat 16 éves kortól aktiv nyugdijas korig! A munka jellege: kozmetikai és testápolási termékek katalógusból történő értékesítése 30 % azonnali árréskedvezménnyel! Csapatépités esetén további 3-21 %-ig terjedő jutalékfizetés 3 hetes rendszerességgel!

A munka kötetlenül, saját időbeosztásban igény szerint másodállásban, vagy fő tevékenységként is végezhető. Nem igényel előzetes befektetést. A jelentkezők folyamatos segítséget kapnak személyes támogatás, ingyenes képzések, termékbemutatók, kedvezmények, ajándékok, rendszeres akciók formájában.
Üzleties hozzáállással gyors karrier érhető el! Keressen bátran, kérje bővebb tájékoztatómat!


saskent@gmail.com

Nemzetközi vállalkozás otthonról

Nemzetközi vállalkozáshoz, komoly ambiciózus, sikerorientált munkatársakat keresek hosszútávra..Olyan munkatársakat várok elsősorban, aki nem azonnali meg gazdagodást várják munkanélkül, hanem akik tesznek is azért, hogy változtassanak anyagi helyzetükön.Ez egy valós, pénzkereseti lehetőség! Itt Te is lehetsz sikeres, mert egy felkészült csapat segíti munkádat, ill. online tanfolyamokon, megtanulhatod mind azt, ami szükséges ahhoz, hogy az interneten dolgozzhass. A döntás rajtad áll. Velünk jössz, és
néhány hónap múlva nem lesznek anyagi gondjaid, vagy keresgélsz
még a bizonytalan üzleti lehetőségek közt!
Bővebb infó:

http://internetesjovedelem.8x.hu,
vagy
skypo:jurop_25

otthoni munka

Szeretnél pénzt keresni, de nem szeretsz állásinterjúkra járni? Szeretnél szabad lenni, de szükséged van egy jó és stabil jövedelemre? Szeretnél otthon maradni úgy, hogy ez ne jelentsen jövedelem kiesést? Tanulsz, vagy kis mama vagy és jól jönne egy kis pénz? Akkor neked erre a munkára van szükséged. Nincs szükséged semmi kezdői tőkére. Napi 3-4 óra munkával hetente kereshetsz 75-1000$-t, ha több szabadidőd van, akár többet is. Mire van szükséged? Internet elérésre, számítógépre, minimális számítógépes ismeretre…, a többi már csak azon múlik, mennyire gondolod komolyan. Nem MLM! Bővebb információért küldj egy e-mailt a következő címre: penzesdoki@gmail.com Tárgy: Pénzkeresés a neten 1.

Valódi online távmunka

Ruházai webáruházba keresünk munkatársat a feltöltött kollekciók karbantartására és új kollekciók feltöltésére.


A munka 100%-osan távmunka jellegű, online végezhető, ésszerű keretek között szabadon ütemezhető és heti néhány órát vesz igénybe.





Kompetenciák:

- alapvető számítógépes ismeretek
- divatmárkák ismerete
- képesség a ruházati termékek megkülönböztetésére :)
- pontosság
- jól fejlett problémamegoldó készség


Esetleges grafikai és/vagy programozói ismeretek előnyt jelentenek, de nem feltétel.


Jelentkezni az a.kadi@freemail.hu címen lehet néhány soros bemutatkozás keretében.

NŐI MUNKA AZONNALI KEZDÉSSEL

Szépségipari munkatársnak keresünk hölgyeket 16 éves kortól aktív nyugdíjas korig! A munka jellege: teljeskörű testápolási, kozmetikai és táplálék kiegészítői termékek katalógusból történő értékesítése. Csatlakozás után 30 % azonnali árrés-kedvezmény!
Komoly, üzleties hozzáállással biztos, jól jövedelmező karrierlehetőség 3 hetente magas fizetéssel!
A munka kötetlenül, saját időbeosztásban igény szerint másodállásban, vagy fő tevékenységként is végezhető. Nem igényel előzetes befektetést. A munkatársak folyamatos segítséget kapnak: személyes támogatás, ingyenes képzések, ajándékok, rendszeres akciók, prémiumok!
Kérje részletes tájékoztatómat! skype: angabuci